CORONA MAATREGELEN

In navolging van de instructies en aangescherpte maatregelen die deze week bekend zijn gemaakt door de overheid hebben wij besloten ook maatregelen te treffen op onze jachthaven. Deze maatregelen zijn in lijn met het advies wat wordt gegeven door de RIVM en HISWA. Wij nemen deze maatregelen om zoveel mogelijk de gezondheid van u en ons personeel te waarborgen. Wij moedigen u hiermee aan zoveel mogelijk thuis te blijven, de sociale instructies na te leven én alleen te reizen indien dit noodzakelijk is.

Met onmiddellijke ingang gesloten:

  • Havenkantoor/verkoopkantoor*
  • Camperplaatsen

*Bezichtigingen van verkoopboten vinden enkel plaats op afspraak/ zakelijk gerelateerde afspraken kunnen ook plaatsvinden op afspraak.

Tijdens de kantoortijden zijn wij aanwezig om u telefonisch en/of per e-mail te woord te staan. Daarnaast zijn wij extra alert op de veiligheid van uw boot en informeren u hierover indien dit nodig is!

Welke maatregelen gelden er vanaf nu op de jachthaven

  • Verboden toegang voor onbevoegde; enkel booteigenaren mogen de jachthaven betreden
  • Maximaal 1 persoon, per boot toegestaan op de jachthaven (tenzij u direct gaat varen)
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand met andere mensen om u heen
  • De poort dient zoveel mogelijk dicht te blijven (ook overdag)(ook als u maar heel even op de jachthaven hoeft te zijn)

Hoe verloopt de planning omtrent “boten te water laten”

Vooralsnog gaan de boten te water. Wij zullen u benaderen voor een afspraak hierover te maken. Ook hierin nemen wij extra maatregelen. Niet alle boten zullen in de weekenden te water gaan; we delen dit zoveel mogelijk op in verschillende dagen zodat er weinig tot geen contact is tussen diverse booteigenaren. Let er wel op dat er enige vertraging kanzijn in de planning.

Komen er nog nieuwe maatregelen?

Dat weten we nog niet. Dat hangt af van de maatregelen die de overheid nog zal nemen. Het hangt ook af van uw verantwoordelijkheid en uw omgang met deze gestelde maatregelen. De Gemeente kan namelijk de jachthaven sluiten op moment dat de maatregelen niet worden nageleefd.

Het is een rare periode waarbij de gezondheid van ons alle op nummer 1 staat! We wensen u daarom gezondheid en sterkte toe! Samen komen we hier doorheen!

Geen reactie's

Geef een reactie